Gå til innholdet
Meny

Andre selskap

På utkikk etter selskapslokaler utenom det vanlige?

Våre selskapslokaler på Oppdal byr på uante muligheter for spesielle anledninger. Her er det rom for både små og store feiringer.

Fleksible selskapslokaler på Oppdal

I tilknytning til selskapslokalene har vi rom dere kan bruke til gjestemottak, aperitiff, mingleareal, pustepauser, gaverom – eller hva dere måtte ønske.

Lokaler for store og små selskap

Restauranthuset Stallen er som navnet avslører, en gammel stall. Her er det rom for selskap med vel 100 gjester. Med god akustikk og nydelig utsikt, tilfører lokalet arrangementet en unik stemning. Her kan gjestene plasseres ved rundbord for 8-10 personer. For selskap med opptil 30 personer er det ærverdige Hovedhuset et glimrende valg.

Konfirmasjon, dåp og jubileum

Bjerkeløkkjas selskapslokaler kan dekkes opp til mange typer selskap, som bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon.

Firmafest, julebord og kickoff

Planlegger dere julebord, firmafest eller kick off? Her på Oppdal har vi ikke bare selskapslokalene for festen, men også aktivitetstilbudet som sikrer et helhetlig og minneverdig opphold for deg og kollegaene.

Overnatting for selskap og felleskap

Overnattingsmulighetene på tunet passer for både familier, par og grupper i ulike størrelser, enten det er privat eller i regi av jobb. Mange opplever at det å bo nært de andre gjestene skaper bedre felleskap, og at det gir flere anledninger for samvær og hygge mens de er her.

Skal dere arrangere en feiring og vil vite mer om muligheten på Bjerkeløkkja?

Spør oss om selskapslokalene på Oppdal
Planlegger dere bryllup på Oppdal? Les mer våre bryllupsmuligheter